Fudbaler Cityja favorit da bude kažnjen zbog simuliranja

Kladionice ponudile koeficijente

Fudbaler Cityja favorit da bude kažnjen zbog simuliranja

FA je krajem ove sezone uveo veoma zanimljivo pravilo. Ono kaže da fudbaler koji bude simulirao tokom utakmice može biti kažnjen nakon iste. 

Dakle, iako sudac ne vidi tokom meča to simuliranje te fudbaler ne bude javno opomenut, FA zadržava pravo da ga kazni nakon meča. 

Engleske kladionice odmah su ponudile koeficijente na to ko će prvi biti suspendovan zbog simuliranja. Obzirom da je fudbaler Manchester Cityja Raheem Sterling poznat po simuliranju, nije čudno da je on najveći favorit, a odmah iza njega je njegov timski kolega Leroy Sane te napadač Arsenala Alexis Sanchez. Potom slijede Anthony Knockaert, Dele Alli, Gabriel Jesus, Marcus Rashford i Wilfried Zaha.

Naravno, FA je novo pravilo uveo kako bi obeshrabrio fudbalere da simuliraju i sigurni smo da će i uspjeti u tome te da ćemo gledati kvalitetniji fudbal bez nesportskih poteza.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi