Fudbaler iz Gradiške prolazi kroz 'pakao' zbog Grobara

Grobari mu objavili rat

Fudbaler iz Gradiške prolazi kroz 'pakao' zbog Grobara

Transfer Ognjena Ožegovića u Partizan naišao je na negodovanje od strane navijača beogradskog kluba. 

Fudbaler koji je rođen u Gradišci u Partizan je stigao kao zamjena za najboljeg strijelca iz prošle sezone Uroša Đurđevića, no čini se kako mu navijači crno-bijelih ne mogu oprostiti to što je veliki navijač - Crvene zvezde. 

Ožegović je u prošlosti često nosio obilježja Crvene zvezde i dok je bio član drugih klubova, što navijači Partizana nisu zaboravili i njihov stav je od početka nepromijenjen - Ognjen je nepoželjan. To je potvrdio i transparent na utakmici protiv Mačve. 

"Kada vidiš Grobare, spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje", stajalo je na transparentu na kojem je bio precrtan i broj 51 koji inače nosi.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ožegovićevi fudbalski počeci su vezani za banjalučki Borac iz kojeg je u mladosti otišao u Crvenu zvezdu. Prije nego što je došao u Partizan još je igrao za Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac Čačak, Čukarički i CC Yatai.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi