Fudbaler Manchester Uniteda odgovorio Ronaldinhu

Angel Gomes nije krio oduševljenje

Fudbaler Manchester Uniteda odgovorio Ronaldinhu

E. Čaušević

Mladi fudbaleri Manchester Uniteda, Angel Gomes, obilježio je kraj sezone u Engleskoj postavljanjem nevjerovatnog rekorda.

Gomes je debitovao za prvi tim Crvenih đavola na meču protiv Crystal Palacea, te je postao najmlađi igrač koji je zaigrao u Premiershipu. Ovaj talentovani fudbaler ima samo 16 godina i prvi je igrač koji je rođen u ovom stoljeću da je zaigrao u najjačem rangu engleskog fudbala.

Nakon toga igrač Uniteda je primio mnogo poruka podrške, ali jedna se posebno izdvaja. Njemu je poruku poslao Ronaldinho koji mu je poželio svu sreću u nastavku karijere što je oduševilo Angela.

"Kada dobijete poruku od idola iz djetinjstva to je nevjerovatno. Hvala ti na ovim riječima šampione", poručio je Gomes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi