Fudbaler Reala poslan na posudbu u Wolfsburg

Potvrdio njemački klub

Fudbaler Reala poslan na posudbu u Wolfsburg

Za Wolfsburg će u narednoj sezoni kao posuđen igrač nastupati talentovani Borja Mayoral, potvrđeno je na zvaničnoj klupskoj stranici. 

Ovaj juniorski reprezentativac Španije je dobio do znanja da nije u ozbiljnim planovima Real Madrida za sljedeću sezonu i u dogovoru sa čelnicima kluba je poslan na jednogodišnju posudbu u redove Wolfsburga. 

"Želio sam doći u Wolfsburg iz razloga što mi je cilj što više igrati. Tim ima potencijal i od prvog dana se osjećam dobro u Wolfsburg. Ovo je sigurno klub sa velikom historijom i biće mi zadovoljstvo u narednom periodu da budem dio, nadam se, lijepe priče", kazao je Mayoral nakon potpisa ugovora. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mayoral je svoju karijeru započeo upravo u Real Madridu, a za prvu momčad kraljevskog kluba je dosad odigrao svega šest utakmica. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi