Fudbaler Reimsa nestao bez traga

Zadnji put viđen prošle subote

Fudbaler Reimsa nestao bez traga

Francuski prvoligaš Stade Reims još uvijek ne zna ništa o svom fudbaleru Davidu N'Gogu, koji je zadnji put viđen prošle subote.

Naime, N'Gog je zbog stomačnih problema bio primoran propustiti dvije prvenstvene utakmice, a posljednji put ga je vidio klupski ljekar koji ga je pregledao u hotelu u kojem je N'Gog odsjeo. 

Kada su čelnici pomenutog francuskog prvoligaša poslije nekoliko dana otišli s ciljem da obiđu N'Goga, hotelska soba ovog 25-godišnjeg fudbalera je bila prazna. 

U izjavi za francuske medije trener Reimsa, Jean-Luc Vasseur,  izjavio je da se nada da će se N'Gog uskoro pojaviti i staviti na raspolaganje za predstojeće utakmice protiv Metza i Bordeauxa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.