Fudbaler Rijeke na meti Atletico Madrida

Ristovski odlazi?

Fudbaler Rijeke na meti Atletico Madrida

Pojedini hrvatski i makedonski mediji donose vijest da bi fudbaler Rijeke Stefan Ristovski mogao napraviti veliki transfer u Atletico Madrid.

Kako navodi Gol.mk, skauti španskog velikana su nekoliko puta dolazili gledati 24-godišnjeg desnog beka, koji je u Rijeku stigao 2015. godine iz italijanske Spezije.

Atletico Madrid nije jedini tim koji se zanima za Ristovskog, s obzirom da su za njega interes pokazali još Sampdoria i Basaksehir.

Stefan Ristovski je standardni reprezentativac Makedonije za koju je odigrao 29 utakmica, a u karijeri je još nastupao za Vardar, Parmu, Crotone, Frosinone, Bari i Latinu.

Ristovski je ove sezone odigrao 19 utakmica u HNL-u i upisao je šest asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije