Fudbaleri Beitara doputovali u Zenicu

Uoči duela sa Slobodom

Fudbaleri Beitara doputovali u Zenicu

O. Lekić
Teme:

U 1. pretkolu Evropa lige u četvrtak će u Zenici bosanskohercegovački viceprvak Sloboda snage odmjeriti sa izraelskim Beitarom.

Izabranici Husrefa Musemića će se preko Beitara pokušati dokopati 2. pretkola Evropa lige u kojem bi se sastali sa boljim iz duela Omonije i Banantsa.

Susret između Slobode i Beitara zakazan je za četvrtak u 18:15, a fudbaleri izraelske ekipe jutros su doputovali u Zenicu gdje će večeras i odraditi trening i to na Kamberovića polju od 18:00.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Sloboda se za duel sa Beitarom pripremala u Sloveniji gdje je odigrala tri prijateljska susreta u kojima je upisala pobjedu i dva poraza, a izabranici Husrefa Musemića bi se danas trebali vratiti u Bosnu i Hercegovinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi