Fudbaleri Borussije testirali koševski travnjak

Nisu trenirali u terminu utakmice

Fudbaleri Borussije testirali koševski travnjak

Fudbaleri Borussije M'gladbach, protivnika FK Sarajevo u play-off rundi Europa lige, obavili su svoj posljednji trening pred sutrašnju utakmicu.

Iako je običaj da gost svoj posljednji trening pred utakmicu obavi u terminu odigravanja iste (20:45), gosti iz Gladbacha svoj trening su počeli odmah po okončanju zvanične press-konferencije koja je završena oko 18:45.

Nakon laganog uvodnog zagrijavanja i strečinga, izabranici Luciena Favrea radili su individualno sa loptom, a potom i u manjim grupama. 

Dalji tok treninga bilo je nemoguće pratiti obzirom da je novinarima i fotografima bilo dozvoljeno prisustvovanje trening tokom prvih 15 minuta.

Ipak, prema onom što smo uspjeli saznati od njemačkih kolega, Favre bi se za sutrašnji susret trebao odlučiti za sljedećih jedanaest: Sommer - Korb, Jantschke, Stranzl, Wendt - Nordtveit, Xhaka - Hahn, Traore - Raffael, Hrgota.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.