Fulham razbio Palace, majstorije Kasamija i Sidwella

Fulham slavio

Fulham razbio Palace, majstorije Kasamija i Sidwella

M. Šljivak
Teme:

Crystal Palace je u posljednjoj utakmici osmog kola engleske Premier lige na svom Selhurst Parku dočekao Fulham, a na kraju su gosti slavili ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:1.

Domaća ekipa odlično otvara susret. Nakon sedam minuta igre stižu do vodstva preko Adriana Mariappe, koji je iskoristio dodavanje Puncheona za prednost svog tima od 1:0.

Ipak, Fulham je preokrenuo rezultat do poluvremena i to sa dva fenomenalna pogotka. Prvo je u 19. minuti Pajtim Kasami prekrasnim golom u stilu Marca Van Bastena poravnao rezultat na 1:1, da bi u 45. minuti još jednim sjajnim volejom Fulhamu prednost donio Steve Sidwell.

Dimitar Berbatov je u 50. minuti povećao prednost Fulhama na 3:1, da bi samo pet minuta kasnije Philippe Senderos pogodio i četvrti put mrežu Crystal Palacea za ubjedljivo vodstvo od 4:1.

Iako je na obje strane bilo još nekoliko dobrih prilika rezultat se nije mijenjao, te je ostalo 4:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:


Crystal Palace 1-0 Fulham (Goal Adrian Mariappa) by all-goals
Crystal Palace 1-1 Fulham (Amazing Goal Pajtim... by all-goals
Crystal Palace 1-2 Fulham (Amazing Goal Steve... by all-goals
Crystal Palace 1-3 Fulham (Goal Dimitar Berbatov) by all-goals


Crystal Palace 1-4 Fulham (Goal Philippe Senderos) by all-goals

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.