Futsaleri Srbije i Kazahstana u borbi za bronzu

Kocić sanirao povredu

Futsaleri Srbije i Kazahstana u borbi za bronzu

D. Vejo

Nakon tijesne utakmice koja je viđena prije nekoliko dana protiv Rusije, domaćin Evropskog prvenstva u futsalu Srbija branit će čast u borbi za treće mjesto, a protivnik je veoma kvalitetna selekcija Kazahstana.

Jedina nepoznanica bila je nastup sjajnog tehničara malog fudbala Mladena Kocića, koji je svojim partijama do sada u dresu Orlova  donio mnogo svom timu. 

Naime, njegov nastup u večerašnjem meču više nije pod znakom pitanja. Uz pomoć stručnih fizioterapeuta, uspješno je sanirana povreda koju je zadobio tokom meča sa Rusijom. Riječ je o istegnuću ligamenata, koja na svu sreću po domaćina prvenstva nije ozbiljnije prirode.

U timu Kazahstana neće biti dvojice igrača koji su standardni. Usljed dva žuta kartona koja ima, Brazilac Leo neće imati pravo nastupa, dok će zbog povrede koljena meč propustiti Sulejmanov.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica za bronzanu medalju igra se večeras od 18.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi