Gabi: Diego Costa je dobrodošao nazad

Kapiten Atletica bi volio da se Costa vrati

Gabi: Diego Costa je dobrodošao nazad

Kapiten ekipe Atletico Madrid, Gabi, poručio je da bi bio veoma sretan ukoliko bi se glasine o povratku Diega Coste na Vicente Calderon ispostavile kao tačne.

Costa je predvodio Aletico do titule u Primeri u sezoni 2013/14, ali i do finala Lige šampiona iste sezone. Nakon toga je otišao u Chelsea za kojeg je u prvoj sezoni postigao 20 golova na 26. mečeva u Premiershipu.

Ipak, smatra se da se Costa nikada nije navikao na život u Londonu i da bi pristao na povratak u Madrid ukoliko bi to finansijski bilo prihvatljivo.

"Diego nas je mnogo zadužio i njegov povratak sigurno ne bi bila loša stvar. On je sigurno dobrodošao nazad u Madrid", rekao je Gabi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Atletico pred sam kraj prelaznog roka prodao napadača Jacksona Martineza u Kinu sa čak 42 miliona eura i da će na ljeto sigurno tražiti njegovu zamjenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi