"Gabigol je jako nesretan u Interu"

Želi svoju priliku da se dokaže

"Gabigol je jako nesretan u Interu"

E. Čaušević

Brazilski napadač Gabriel Barbosa ovog ljeta stigao je u Inter iz Santosa kao veliko pojačanje.

Gabigol je imao ponude nekoliko evropskih velikana, ali je na kraju odlučio da svoju karijeru nastavi u dres Intera. Ipak, ovaj Brazilac je ove sezone u italijanskoj Seriji A odigrao samo 13 minuta.

Njegov agent Wagner Ribeiro izjavio je danas da je Gabigol trenutno veoma nesretan u Interu, te da mu je krivo što mu trener ne da šansu da se dokaže na terenu.

"Veoma je nesretan u ovom trenutku. Nema nikakvih problema sa saigračima, nego je problem u tome što nije dobio šansu da se dokaže na terenu. Želimo da se ovo riješi u januaru kako bi znali šta da radimo. Gabigol neće ostati u Interu ukoliko mu Pioli ne dadne šansu za dokazivanje", rekao je Ribeiro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti