Gabigol stvara neočekivane probleme za Inter

Frustriran situacijom u klubu

Gabigol stvara neočekivane probleme za Inter

E. Čaušević

Mladi brazilski fubaler Gabriel Barbosa ovog ljeta stigao je kao veliko pojačanje u Inter.

Gabigol je bio na meti mnogih evropskih klubova, ali je na kraju odlučio da svoju karijeru nastavi u Interu. Mladi brazilski napadač u Seriju A stigao je iz Santosa, ali još uvijek nije dobio pravu priliku za igru. Iako je došao kao veliko pojačanje do sada je za Inter odigrao samo 16 minuta.

Italijanski mediji prenijeli su danas da u ovoj ekipi vlada loša atmosfera nakon što se Icardi posvađao sa navijačima, ali da to nije sve. Naime, navodno je Gabigol odlučio pričati sa čelnicima kluba, te im je poručio da je frustriran trenutnom situacijom u Interu.

Frank de Boer u nekoliko navrata izjavio je da Gabigol nije dovoljno spreman, ali postalo je jasno da su to samo izgovori holandskog stručnjaka. Brazilac je dodao da je spremniji nego ikada, te da želi da se izbori za mjesto u prvoj postavi Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi