Galatasaray dobija zvučno pojačanje u napadu
Foto: EPA

Porvrđeni pregovori

Galatasaray dobija zvučno pojačanje u napadu

Turski velikan Galatasaray potvrdio je da pregovara sa Bafetimbijem Gomisom. 

Gomis (31) se trenutno vodi kao igrač Swanseaja, međutim ugovor sa ovim klubom mu ističe naredne sezone, stoga je jasna želja čelnika da pokušaju unovčiti iskusnog francuskog napadača. 

Naredna destinacija u Gomisovoj karijeri će gotovo sigurno biti Galatasaray, koji je danas putem zvanične stranice potvrdio da su pregovori u toku, a vrijednost transfera je procijenjena na četiri miliona eura. 

Proteklu sezonu Gomis je odradio na posudbi u Marseilleu. U Ligue 1 je postigao 21 pogodak i upisao četiri asitencije u 34 odigrane utakmice. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Očekuje se da će Gomis najkasnije do petka i zvanično potpisati ugovor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi