Galatasaray dovodi Alvesa?

Pregovore vodi bivša supruga

Galatasaray dovodi Alvesa?

Galatasaray u narednu sezonu ulazi sa znatno većim ambicijama, a to potvrđuje i interes za brazilskim fudbalerom Danijem Alvesom. 

Navodno, novi čelnik upravnog odbora Galatasaraya već je obavio uvodni razgovor s Dinorah Santonom, Alvesovom bivšom suprugom i njegovom agenticom.

Dinorah bi u Istanbul trebala otputovati početkom sljedećeg mjeseca i Alves bi u turskom velikanu Galatasarayu trebao zarađivati između četiri i četiri i pol miliona eura godišnje.

Budućnost Alvesa u Istanbulu još je daleko od realizacije, jer je Brazilac o svojoj budućnosti spreman razgovarati tek nakon finalne utakmice Lige prvaka. Prije nego što odabere novu sredinu, dobro će razmotriti i ponude klubova kao što su PSG i Manchester United. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.