Galliani burno reagovao nakon poništenog gola Pjanića

Oduševljen sudijskom odlukom

Galliani burno reagovao nakon poništenog gola Pjanića

E. Čaušević

Milan je sinoć nakon nekoliko godina uspio na domaćem terenu savladati Juventus u derbiju 9. kola Serije A.

Rossoneri su na San Siru uz veliku podršku svojih navijača sa minimalnih 1:0 savladali aktuelnog prvaka Italije, a junak ove pobjede bio je 18-godišnji Locatelli koji je postigao jedini gol. Ipak, treba reći da je Juve u prvom dijelu uspio zatresti mrežu Milana preko Pjanića, ali je gol na kraju poništen zbog ofsajda.

Glavni sudija sinoćnje utakmice u prvi mah priznao je gol Stare dame, ali nakon burnog protesta igrača Milana isti je poništen. Mišljenja su podijeljena, ali jasno je da je ova odluka najviše usrećila generalnog direktora Milana, Adrijana Gallianija koji je burno proslavio ovu odluku sudije.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti