Galliani priznao: U svlačionicu nam je došao neočekivan gost

Muntari završio u svlačionici Milana

Galliani priznao: U svlačionicu nam je došao neočekivan gost

E. Škorić

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani otkrio je ko je večeras boravio u svlačionici Milana.

Milan je s 1:0 savladao Juventus, a gol odluke postigao je mladi Locatelli. Uslijedilo je nakon utakmice veliko slavlje, Galliani je oduševljen.

"Osjećam radost. Upravo sam razgovarao s predsjednikom i on je također jako sretan. U zadnjih šest kola osvojili smo 16 bodova. Ovo je nešto nevjerovatno", kazao je Galliani, koji je oduševljen Locatellijem i Donnarrumom.

"Pobjedu su nam donijeli klinci rođeni 1998. i 1999. godine. Gigijeva intervencija na kraju podsjetila me na onu Abbiatijevu protiv Perugije, kada smo osvojili Scudetto".

Otkrio je ko je bio gost u svlačionici Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Posjetio nas je Sulley Muntari. Razgovarao je sa mnom večeras, ali neću da vam kažem šta mi je sve rekao", istakao je Galliani.

Muntari je ranije igrao u Milanu nekoliko sezona, a sada je član Ittihada.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi