Garcia: Dajte loptu Pjaniću i gledajte genijalan slobodnjak!

Trener Rome otkrio tajnu

Garcia: Dajte loptu Pjaniću i gledajte genijalan slobodnjak!

Trener Rome Rudi Garcia bio je izuzetno sretan zbog pobjede Rome, kojom je njegov tim ostao na čelu tabele zajedno sa Juventusom. Naročito je oduševljen bio Miralemom Pjanićem, kojeg je pohvalio na poseban način.

"Igrali smo dobro u prvom poluvremenu na teškom terenu u Parmi. Ovdje je uvijek nezgodno igrati, a domaći imaju i dobrog trenera Donadonija koji je odlično posložio igru u defanzivi. Drago mi je zbog gola Adema Ljajića, a moram pohvaliti i ostale igrače. Šteta što smo našu pobjedu doveli u pitanje, bilo je napeto", rekao je Rudi Garcia, a potom otkrio kako su došli do pobjede:

"Problem smo riješili jednostavno. Znate kako to ide, samo dajte loptu Pjaniću i gledajte kako izvodi genijalan slobodnjak i postiže pogodak! To je sve".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.