Garcia: Džeko nije večeras ispunio očekivanja
Foto: EPA

Nije odradio najbolje posao

Garcia: Džeko nije večeras ispunio očekivanja

E. Škorić

Trener Rome Rudi Garcia razočaran je zbog poraza njegovog tima u Đenovi od Sampdorije.

Sampdoria je s 2:1 pobijedila Romu u petom kolu Serije A. Prvi je to poraz Vučice, koja  želi da osvoji Scudetto.

Edin je igrao 90 minuta, ali nije uspio da postigne pogodak niti napravi nešto više. Ni Garcia nije oduševljen njegovim nastupom u Đenovi.

"Morao je biti bliže golu, no večeras baš nije ispunio očekivanja. Ipak, Džeko je velik igrač, golovi će doći", istakao je Garcia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma nakon pet kola zauzima deveto mjesto sa osam bodova, a već za vikend dočekuje Carpi. U subotu se taj meč igra s početkom u 18 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.