"Garcia mora znati bolje"
Foto:EPA

Katastrofa u Borisovu mu trese stolicu

"Garcia mora znati bolje"

S. Bošković

Predsjednik Rome, James Pallota, upozorio je Rudija Garciju o njegovim taktičkim odlukama i igri ekipe.

Ekipa našeg Edina Džeke i Miralema Pjanića ima loš početak sezone, a sve je rezultirala katastrofalnim poluvremenom protiv Bate Borisova, gdje su nakon 45 minuta gubili 3:0. Na kraju je završio 3:2.

"Imamo odlične igrače. Sad Rudi mora znati ko bi trebao igrati i kakvu kombinaciju izvesti na teren. On može popraviti stvari, ali mora pronaći balans između snaga i slabosti svakog igrača", rekao je Pallota, te još istekao:

"Doveli smo nekoliko odličnih igrača i nekoliko mladih koji bi trebali nositi ekipu u narednim godinama". 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uprava kluba jučer je održala sastanak sa Garcijom, te su potvrdili da vjeruju u njega. Ipak, u sedmom kolu Roma gostuje kod Palerma, a izvori bliski klubu smatraju da je ta utakmica 'biti ili ne biti' za Francuskog stručnjaka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.