Garcia: Nadam se da Džeko nije ozbiljnije povrijeđen

Nove glavobolje za trenera Rome

Garcia: Nadam se da Džeko nije ozbiljnije povrijeđen

Rudi Garcia zadobio je velike glavobolje poslije visoke pobjede Rome nad novim prvoligašem Carpijem (5:1). 

Povrede su zadobili bh. reprezentativac Edin Džeko, Francesco Totti i Seydou Keita, a iz Rome su saopštili da će informacije o samoj težini biti poznate nakon što igrači danas obave liječničke pretrage. 

"Kod Keite i Tottija je u pitanju istegnuće mišića, dok se Džeko žali na povredu koljena. Nadam se da niko od njih nije ozbiljnije povrijeđen", izjavio je trener Garcia za italijanske medije i potom prokomentarisao pobjedu.

"Ako ćemo igrati kao protiv Sampdorije, onda nas čeka težak posao i morat ćemo se dobro napatiti u nastavku sezone. Protiv Carpija je već bila druga priča, igrali smo dobro i na kraju postigli pet golova", zaključio je Garcia. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma se poslije šest kola nalazi na trećoj poziciji u Seriji A sa jedanaest osvojenih bodova, a naredni izazov na rasporedu ima već u utorak protiv BATE Borisova. Velike su šanse da će Džeko, Totti i Keita propustiti duel sa bugarskim klubom. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije