Garcia: Nainggolan je bio sjajan

Trener Rome hvali igrača odluke

Garcia: Nainggolan je bio sjajan

E. Škorić
Teme:

Rudi Garcia, trener Rome, sretan je što je njegov klub došao na bod od lidera Juventusa.

Juve je kiksao (ako se tako može nazvati remi sa Sampdorijom) u Torinu, dok je Roma pobijedila u gostima Genovu sa 1:0. Sada je Juve samo bod u prednosti u odnosu na Rimljane.

“Učinili smo sve što je bilo moguće da smanjimo zaostatak za Juventusom. Prošle sedmice nismo uspjeli da iskoristimo šansu, ovaj put smo uspjeli, valjda jer smo naučili lekciju”, kazao je Garcia, dodavši:

“Uvijek je teško igrati u Đenovi. Imali smo dosta šansi za gol, posebno u drugom dijelu, mogli smo postići još jedan gol i opustiti se, ali Genoa je i sa 10 igrača djelovala opasno”.

Garcia je hvalio Nainggolana, strijelca jedinog gola. “Očekujem da ovako nastavi. Postigao je gol i izborio penal, bio je u sredini terena, nazad, naprijed… Bio je sjajan cijelu utakmicu”.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije