Garcia: Nedostajala nam je Pjanićeva kreativnost

Trener Rome nakon remija

Garcia: Nedostajala nam je Pjanićeva kreativnost

Fudbaleri Rome u okviru 16. kola italijanske Serije A odigrali su neriješeno s Milanom, a utakmica je završena s nepopularnih 0:0.

Trener Rudi Garcia nakon utakmice izjavio je da njegovoj momčadi nedostajala kreativnost Miralema Pjanića, koji je ovaj susret morao propustiti zbog žutih kartona.

"Nisam zadovoljan remijem, jer smo mogli slaviti kada nam u prvom dijelu utakmice nije sviran jedanaesterac. Ovo je korak nazad i izgubili smo još dva boda, iako smo stvorili dosta šansi. Smatram da nam je nedostajala kreativnost Miralema Pjanića", kazao je Garcia za Sky Sport Italia, te dodao:

"Mi smo i dalje u utrci za tri trofeja i cilj nam je osvojiti svako takmičenje u kojem nastupamo". 

Roma se nakon sinoćnjeg remija nalazi na drugoj poziciji u italijanskom prvenstvu, sa tri boda manje od prvoplasiranog Juventusa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.