Garcia: Pjanićevo neigranje nam ne smije biti izgovor
Foto: EPA

Trener Rome nakon remija s Parmom

Garcia: Pjanićevo neigranje nam ne smije biti izgovor

E. Škorić

Trener Rome Rudi Garcia razočaran je nakon što je njegov tim odigrao samo 0:0 protiv Parme.

Roma je nastavila s lošim igrama, pa je čak i jedna slabašna Parma uspjela osvojiti bod u Rimu.

“Igrali smo puno bolje u nastavku i podigli smo tempo igre, ali je Parma igrala jako dobro i nismo uspjeli da nađemo šansu kojom bi prelomili utakmicu. Bili smo spori na početku utakmice i nismo imali mnogo šuteva na gol. Teško je postići gol ako i ne gađate i to je naš problem”, rekao je Garcia, dodavši:

“Pjanić nije igrao zbog gripe, ali to nam ne smije biti izgovor. Moramo igrati bolje i trebalo je da pobijedimo Parmu bez obzira na sve”.

“Normalno je da su navijači razočarani, baš kao i mi jer smo remizirali s ekipom sa dna tabele. Navijači Rome žele pobjede. Čestitam Parmi jer nisu odustajali od svog cilja”, dodao je Garcia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.