Garcia: Sretan sam što vidim ovakvu Romu

Trener Rome presretan

Garcia: Sretan sam što vidim ovakvu Romu

M. Šljivak

Trener Rome Rudi Garcia je itekako zadovoljan izdanjem svojih izabranika u remiju s Manchester Cityjem.

On je nakon meča istakao da je Roma pokazala da može igrati sa svima, te je sretan što je vidio ovakvo izdanje svojih igrača.

"Dokazali smo da se možemo nositi u ovoj grupi i ponosan sam na moje igrače. Susret je protekao baš onako kako sam predvidio. Imali smo bolje prilike, ali smo u posljednjih 10 minuta posustali jer igramo s istim čovjekom na sredini terena već sedmicama. Sretan sam što sam vidio ovakvu Romu", rekao je Garcia, te je dodao:

"Ovaj rezultat mojim igračima daje više samopouzdanja. Vidjeli su da mogu igrati u grupi smrti. Rad u proteklih 14 mjeseci se pokazuje ispravnim. Imamo tim koji je veoma talentovan. Vjerujem u igrače i mislim da možemo postići mnogo", izjavio je trener Rome Rudi Garcia.

Roma u narednom kolu čeka duel s Bayernom..

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti