Garciji ultimatum, ko će trenirati Džeku i Pjanića?

Ukoliko Roma ne trijumfuje u Palermu Garciji otkaz

Garciji ultimatum, ko će trenirati Džeku i Pjanića?

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativci Edin Džeko i Miralem Pjanić uskoro bi mogli dobiti novog trenera u Romi.

Italijanski viceprvak nije na najbolji način otvorio sezonu, a ceh bi na kraju kao i uvijek mogao platiti trener. Čelnici Rome naezdaovoljni su rezultatima i igrom, kako u Seriji A, tako i u Ligi prvaka, pa su počeli razmišljati o novom trenru.

Italijanski mediji pišu da su francuskog stručnjaka Rudija Garciju obavijestili da se u Rim ne treba vraćati ukoliko u 7. kolu Serije A ne Roma ne savlada Palermo.

Kao mogući Garcijini nasljednici spominju već se spominju Fabio Capelo i Antonio Conte, no kao što smo već i rekl, Garcia još uvijek ima priliku da popravi stvari.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Roma je u 2. kolu Lige prvaka izgubila od BATE Borisova (3:2) i nalazio se na posljednjem mjestu tabele grupe E, dok u prvenstvu nakon šest odigranih kola ima 11 bodova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.