Gareh Bale se oglasio nakon crvenog kartona

Smatra da je sudac pogriješio

Gareh Bale se oglasio nakon crvenog kartona

Fudbaleri Real Madrida i Las Palmasa podijelili su bodove u sinoćnjem meču španske La Lige odigravši 3:3 na stadionu Santiago Bernabeu.

Jedan od glavnih problema za Real Madrid na tom meču bio je crveni karton za Garetha Baela početkom drugog poluvremena. Velšanin je nakon meča poručio da mu nije jasno zašto je dobio crveni karton.

"Mislim da nisam zaslužio crveni karton. Dobio sam žuti za prekrašaj, a fudbalera Las Palmasa sam odgurnuo nakon što je on prvi odgurnuo mene. Izvinjavam se ekipi i navijačima. Nadam se da ću naučiti nakon ove pogreške", rekao je Gareth Bale.

Podsjetimo da je Real Madrid nakon sinoćnje utakmice ostao na drugom mjestu La Lige sa bodom manje, ali i utakmicom manje od prvoplasirane Barcelone. Kraljevski klub naredni meč igra u gostima kod Eibara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi