Gareth Bale i društvo stigli u BiH

Velšani spremni za meč

Gareth Bale i društvo stigli u BiH

Ekspedicija reprezentacije Velsa u popodnevnim satima doputovala je u BiH, gdje će sutra u Zenici protiv naše selekcije odigrati kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. 

Izabranici selektora Crisa Colemana na Međunarni aerodrom u Sarajevu doputovali su čarter letom iz Cardiffa, odakle su pod policijskom pratnjom krenuli ka Zenici.

Velšani, koji su na aerodrom sletjeli uz veliku pratnju domaćih reportera, nisu bili raspoloženi za davanje izjava i prema svemu sudeći u Zenici neće odraditi ni jedan trening pred utakmicu sa BiH.

Podsjetimo, reprezentaciji Velsa je u sutrašnjoj utakmici potreban samo jedan bod za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Utakmica na Bilinom Polju počinje u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.