Gareth Bale propušta duele sa Liverpoolom i Barcelonom

Velšanin se povrijedio uoči velikih duela

Gareth Bale propušta duele sa Liverpoolom i Barcelonom

Pred izabranicima Carla Ancelottija u narednoj sedmici su izuzetno teški dueli. Na megdan Madriđanima dolaze Liverpool, a potom i veliki rival Barcelona. 

Katalonci redaju pobjede u španskoj Primeri, a Claudio Bravo još uvijek nije išao po loptu u svoju mrežu, a odigrano je već osam kola. 

Čileanski golman naredne subote protiv sebe će imati najbolji napad španske Primere. Ronaldo i društvo mreže protivnika tresli su čak 30 puta. 

Ipak protiv Brava neće biti jedne od glavnih napadačkih "violina" Kraljeva sa Santiago Bernabeu stadiona. Gareth Bale će zbog povrede propustiti duele sa Liverpoolom i Barcelonom, saopštili su mediji u Španiji. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.