Gareth Bale propustio trening zbog gripe

Madriđani se spremaju za duel sa minhenskim Bayernom

Gareth Bale propustio trening zbog gripe

Fudbaleri madridskog Reala u srijedu će na Santiago Bernabeu stadionu dočekati minhenski Bayern u prvom susretu polufinala Lige prvaka. 

Real Madrid je danas trenirao na Valdebebasu, a trening su do kraja odradili Marcelo, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo, koji se u potpunosti oporavio od povrede, što su odlične vijesti za Talijana na klupi Madriđana, Carla Ancelottija. 

Ipak Ancelotti je danas trening napustio zabrinut, a razlog je Velšanin Gareth Bale. Fudbaler Kraljeva nije trenirao danas, a razlog je gripa, saopštio je danas klub iz Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.