Gary Neville kritikovao nastup Kolašinca

Nakon večerašnje utakmice

Gary Neville kritikovao nastup Kolašinca

E. Ganibegović

Arsenal je večeras u prvom kolu engleske Premier lige savladao Leicestera rezultatom 4:3, a naš reprezentativac Sead Kolašinac upisao je svoj prvi nastup za Arsenal u Premier ligi. 

Naš reprezentativac odigrao je cijeli utakmicu u kojoj je upisao svoju prvu asistenciju u ligi, kada je u nadoknadi prvog poluvremena izašao jedan na jedan sa golmanom, te dodao Welbecku, koji je lagano postigao pogodak.

Bez obzira što je Kolašinac odigrao dobru utakmicu, bivša zvijezda Manchester Uniteda, Gary Neville, uputio mu je par kritika na današnju igru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moram da kažem, njihov novi defanzivac, tako je neodgovorno šta je radio danas. Postavljen je u zadnju liniju, ali je opet išao naprijed, nemam pojma šta je radio. Ide u napad i ostavlja mnogo prostora u odbrani, dok to ostali ne mogu pokriti, to je loše od njega", rekao je Neville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi