Gattuso postaje trener-igrač u Sionu

Talijan na kormilu Siona

Gattuso postaje trener-igrač u Sionu

Ivan Gennaro Gattuso postao je trener-igrač u klubu u koji je stigao ljetos. U nastavku sezone Gattuso će biti trener-igrač u Sionu. 

Gattuso je nakon dugogodišnje karijere u Sion stigao ljetos nakon što mu je istekao ugovor sa talijanskim Milanom. Sion je za vikend poražen od Grasshoppersa 4:0, a Victor Munoz se povukao sa mjesta trenera. 

 

Munoz je prekomandovan sa pozicije trenera na poziciju skauta, stoji u obavještenju švicarskog kluba. Munoz je preuzeo kormilo kluba u janurau, a nakon tri poraza u četiri utakmice povukao se sa mjesta trenera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije