Gazprom otpisao Crvenu Zvezdu?

Na Marakani ostaju bez sponzora

Gazprom otpisao Crvenu Zvezdu?

Srbijanski mediji danas donose vijest da bi Crvena Zvezda mogla ostati bez generalnog sponzora Gazproma.

Razlog tome je činjenica da su u kompaniji NIS u 2014. godini zaradili 42% manje novca nego godinu ranije, pa će se morati preispitati povodom sponzorskih ugovora.

Od istog scenarija strahuje i KK Partizan, čiji je NIS glavni sponzor, ali se navodi da crnobijeli imaju mnogo veće šanse da "prežive" otpisivanje partnera koje ova kompanija sprema.

"Kada je u pitanju fudbal, potrebno je postići neki uspjeh da bi se ugovor opravdao. Što se košarke tiče, sa ljudima iz Partizana ćemo sjesti i pregovarati o novom ugovoru", riječi su Kirila Kravčenka.

Zanimljivo je i to što Zvezdi, očito, nije pomogla ni šampionska titula osvojena nakon punih šest godina Partizanove dominacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.