Gazzeta dello Sport: Zukanović rekao "da" prelasku u Inter

Odlazi iz Chieva?

Gazzeta dello Sport: Zukanović rekao "da" prelasku u Inter

Ako je vjerovati pisanju italijanskog lista Gazzetta dello Sport, defanzivac bh. reprezentacije Ervin Zukanović sve je bliže prelasku u redove slavnog Intera. 

Na prvi pogled to bi bila velika senzacija, a da u svakom dimu ima i vatre potvrđuje i to da su čelnici Intera već posmatrali Zukanovića na mečevima protiv Andore, Austrije i Cesene.

Trener Roberto Mancini procijenio je da njegovoj momčadi može pomoći igrač s kvalitetima kakvim raspolaže Zukanović i naš defanzivac navodno je već rekao "da" prelasku u redove kluba sa Giuseppe Meazze.

"Zukanović se Manciniju sviđa jer želi napraviti ekipu od visokih i fizički jakih igrača, a bh. fudbaler ima upravo takav profil uključujući i tehniku", piše ugledni Gazzetta dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, Chievo će na kraju sezone otkupiti Zukanovićev ugovor od Genta za milion eura, a kao moguća svota koju je Inter spreman ponuditi spominje se 3,5 miliona eura. Pored Intera, Zukanovića u svojim redovima žele vidjeti Atalanta, Lazio, Fiorentina i Udinese. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.