Gazzetta: Džeko je najveća želja Waltera Mazzarrija

Da li će Džeko napustiti Etihad?

Gazzetta: Džeko je najveća želja Waltera Mazzarrija

Edin Džeko je opet u odličnoj formi, a Građani su zahvaljujući njemu slavili u gradskom derbiju protiv Manchester Uniteda. 

Ekipa Manuela Pellegrinija ima velikih problema sa napadačima, Alvaro Negredo nije u formi i ne igra kao u prvom dijelu sezone, a Sergio Aguero ove godine više radi sa medicinskim timom, a manje sa Čileancom na klupi Građana. 

Mnogo se i ove sezone pričalo o odlasku Edina Džeke sa Etihada, a kao glavna destinacija spominjao se milanski Inter. Gazzetta dello Sport danas je objavila vijest kako je upravo Džeko velika želja Waltera Mazzarrija za narednu sezonu, ali pitanje je da li će Pellegrini pustiti svog trenutno najboljeg napadača. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.