Gazzetta: Ko će biti prvi strijelac Serije A?
Foto: EPA

Može li Džeko odbraniti naslov?

Gazzetta: Ko će biti prvi strijelac Serije A?

E. Škorić

Bh. reprezentativac Edin Džeko i ove će se sezone boriti za titulu najboljeg strijelca u italijanskoj Seriji A.

Džeko je u prve tri odigrane utakmice postigao tri gola. Nakon što je zatresao mrežu Intera, u subotu je bio dvostruki strijelac protiv Verone. 

Prvi na listi strijelaca je Paulo Dybala. Argentinac je postigao čak osam golova u četiri utakmice za Juventus, uz dva hat-tricka.

Ove sezone je Dybala glavni konkurent za prestižnu nagradu, a kandidati su i Higuain, Džeko, Icardi, Mertens, Belotti i Immobile.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na online izdanju Gazzette dello Sport formirana je anketa s pitanjem ko će biti najbolji strijelac, pa i sami možete pokazati da vjerujete Dijamantu. Ovdje možete glasati za najboljeg strijelca. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi