Gdje je nestao Ronaldinho?

Svi u potrazi za Brazilcem

Gdje je nestao Ronaldinho?

Mnogi su pričali, govorili, ubijeđivali da bi svjetski prvak sa Brazilom iz 2002. godine Ronaldinho mogao postati jedan od najvećih fudbalera svih vremena.

Igrač koji je 2004. i 2005. godine proglašavan za najboljeg fudbalera na svijetu, jednostavno je nestao. Da dobro ste pročitali. Ronaldinho se već više od dvije sedmice nije pojavio na treningu svog Queretara. 

Rukovodstvo meksičkog kluba se dalo potragu za Brazilcem, ali je ona bezuspješna. Još 7. decembra Queretaro je počeo sa svojim pripremama za nastavak sezone, ali bez Ronaldinha. 

"Ukoliko se naredne sedmice na pojavi donijeti ćemo odluku. Već je propustio veliki dio priprema, a ovdje niko nije iznad kluba", rekao je za list Record sportski direktor Joaquin Beltran.

Niko ne zna gdje je popularni Dinho koji se oglasio jučer na svom zvaničnom Twitter profilu uz čestitku svom zemljaku na svjetskoj šampionskoj tituli u surfanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.