Gdje su bili i šta su jeli Belgijanci u Sarajevu?

U strogoj izolaciji

Gdje su bili i šta su jeli Belgijanci u Sarajevu?

Reprezentativci Belgije su danas u popodnevnim satima sletjeli na sarajevski aerodrom, a njihov dolazak u glavni grad Bosne i Hercegovine privukao je veliku pažnju.

Tokom dana su mnogi pokušavali doći do mnogobrojnih belgijskih zvijezda, fotografisati se s njima ili uzeti autogram, ali to je za rukom pošlo samo rijetkim sretnicima koji su se našli u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Belgijanci su večeras na Grbavici odradili posljedni trening pred sutrašnju utakmicu, nakon čega su imali slobodnu večer koju su odlučili provesti u jednom od luksuznijih sarajevskih restorana "Četiri sobe gospođe Safije".

Belgijske zvijezde su u pomenutom restoranu uživale u morskim plodovima, a jeli su kanapee sa lososom. Lagani i zdravi večernji obrok su Hazard, De Bruyne i društvo 'zasladili' kolačima, a nedugo zatim su se zaputili nazad u hotel Novotel (Bristol).

Reprezentativci Belgije su, baš kao i na svim lokacijama na kojim su se danas pojavili, bili izuzetno dobro čuvani i izolovani od ostatka svijeta, pa im je i u restoranu bilo gotovo nemoguće prići. Niko nije remetio njihov mir i definitivno se može reći da je sve prošlo u skladu s njihovim očekivanjima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi