Genijalan razlog zbog kojeg Griezmann ne igra FIFA-u

Zaista nevjerovatno

Genijalan razlog zbog kojeg Griezmann ne igra FIFA-u

D. Vejo

FIFA je igrica koja je zaludila kako današnju omladinu, tako i one starije koji nisu rođeni u doba playstationa i drugih igara.

Ali francuski napadač i jedan od najbolji fudbalera svijeta, Antoine Griezmann jeste. Mnogima je ova igrica dosadila iz razloga kao što su konstantni porazi, grafika i slično, dok je mladom napadaču Atletico Madrida iz potpuno drugog, krajnje nesvakidašnjeg razloga ista došla glave.

"Prestao sam igrati sa Atletico Madridom na FIFI jer stalno loptu dodajem sebi, pa onda moram postići gol i odlučiti utakmicu. Neću više da igram FIFA-u", kazao je u jednom od intervjua kroz smijeh, Antoine Griezmann.

Hoće li Francuz ponovo nekad zaigrati ovu igru, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi