Genk dovodi Đumića?

Zanimljiv timu iz Belgije

Genk dovodi Đumića?

E. Škorić

Bh. reprezentativac Dario Đumić mogao bi ubrzo napustiti redove NEC Nijmegena.

Đumićev Nijmegen ispao je iz holandske Eredivizije, pa je izvjesno da će se stoper naše nogometne reprezentacije već ovog ljeta seliti u novi klub.

Prema nekim stranim izvorima, njega u svojim redovima želi Genk. Belgijski klub je svakako klub u kojem bi Đumić vjerovatno rado pristao da igra, a pored Genka Derby County i AZ Alkmaar također žele Đumića.

Bivši igrač danskog Brondbyja se povezuje s Genkom i zbog Alberta Stuivenberga, Holanđanina koji sjedi na klupi belgijske ekipe. 

Đumić ima 25 godina, te je ove godine debitovao za bh. reprezentaciju, a prethodno je igrao za omladinske selekcije Danske. 

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Trenutno se nalazi u Sarajevu na pripremama bh. reprezentacije, koja 9. juna u Zenici dočekuje Grčku u kvalifikacijama za Svjetsko prvesntvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi