Gerardo Martino preuzeo odgovornost za lošu sezonu

Gerardo Martino preuzeo odgovornost za lošu sezonu

Trener Barcelone Gerardo Martino rekao je španskim medijima kako osjeća veliku odgovornost za katastrofalnu sezonu katalonskog kluba.

"Najmanje što možemo da učinimo je da se nadamo da ćemo pobijediti. Sada nam je potreban kiks Atletica i Reala". 

"Ukoliko osvojimo Primeru, moći ćemo da kažemo da smo imali uspješnu sezonu, ali mislim da ja neću promijeniti svoje mišljenje". 

"Izbirljiv sam, navikao sam da Barcelona pobeđuje, i pošto sada ne pobjeđuje, ja se osjećam odgovornim i mislim da sam krivac", rekao je argentinski trener.

Barcelona je ispala iz Lige prvaka, u finalu španskog kupa je poražena od Real Madrida, dok u Primeri zaostaje za Atleticom četiri boda četiri kola prije kraja prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti