Gignac: Radije bih umro nego potpisao ugovor sa PSG-om
Foto: EPA

Francuski napadač mrzi Parižane

Gignac: Radije bih umro nego potpisao ugovor sa PSG-om

D. Rakanović

Francuski napadač Andre-Pierre Gignac izjavio je da bi radije umro nego potpisao ugovor sa PSG-om.

Gignac trenutno nastupa za meksički Tigres gdje je od 2015. godine. U karijeri je nastupao za Lorient, Toulouse i Marseille.

"Mrzim PSG, radije bih umro pre nego što bih potpisao ugovor sa njima. Da mi PSG ponudi deset puta više novca nego što imam sada, odbio bih", rekao je Gignac. 

Ovaj 31-godišnji napadač je veliki fan Marseillea, a ne krije da je sa oduševljenjem pratio eliminaciju PSG od Barcelone u Ligi prvaka. Podsjetimo, u Parizu je bilo 4:0 za PSG, a u Španiji 6:1 za Barcelonu, pa je francuska ekipa ispala iz Lige prvaka. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nemate pojma koliko sam se radovao i vikao kada je Barcelona postigla šesti gol. Vrištao sam i trčao. Čak je i moja žena bila malo uplašena", kazao je Gignac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi