Giovinco gol saigrača proslavio uz gutljaj piva
Foto: Screenshot

Nesvakidašnja situacija u MLS-u

Giovinco gol saigrača proslavio uz gutljaj piva

Fudbaleri Toronta su sinoć remizirali sa Atlanta Unitedom rezultatom 2:2, a osim o odličnoj utakmici, svi ljubitelji MLS lige pričaju i o zanimljivom potezu fudbalera Toronta Sebastiana Giovinca.

Domaća Atlanta je povela u 31. minuti golom Asada sa bijele tačke, da bi Toronto poravnao na 1:1 u 60. minuti, preko Jozyja Altidorea.

Altidore je pogodio nakon jedne duge lopte koju je uputio Moor, a nakon što ja zatresao mrežu domaćina, ovaj nekadašnji napadač Sunderlanda je odlučio proslaviti pogodak ispred domaćih navijača.

Upravo tada je na teren doletjela jedna plastična časa puna piva, a Altidoreov saigrač, Sebastian Giovinco, je odlučio istu podići i popiti ono što je ostalo od njenog sadržaja.

Čini se da je ovaj gutljaj piva dao "snagu" Giovincu koji je u 84. minuti postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca za konačnih 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi