Giovinco se ne želi vratiti u Evropu

Italijan na meti Barcelone

Giovinco se ne želi vratiti u Evropu

E. Čaušević

Agent fudbalera Toronta Sebastiana Giovinca izjavio je da je Barcelona zainteresovana za italijanskog igrača.

Giovinco se posljednjih nekoliko mjeseci povezuje sa katalonskom ekipom, a agent italijanskog fudbalera Andrea D'Amico kazao je da interes Barce postoji.

"Istina je da je Barcelona zainteresovana, ali još uvijek nema konkretne ponude. Ipak, Giovinco će sigurno ostati u Torontu jer nema namjeru da se vraža u Evropu", rekao je D'Amico.

D'Amico je dodao da Barcelona nije jedina koja želi Giovinca, te da je Italijan na meti još nekoliko evropskih klubova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Postoji interes nekoliko klubova, ali on stvarno nema namjeru da se vraća u Evropu. Dobro mu ide u Torontu i zadovoljan je životom u Kanadi. Oni žele graditi svoj tim oko Giovinca i čak neće ni na posudbu", dodao je agent Giovinca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.