Glavobolje za Peteva: Hodžić propušta derbi?
Foto: EPA

Dinamo dočekuje Hajduk

Glavobolje za Peteva: Hodžić propušta derbi?

Bh. reprezentativac Armin Hodžić upitan je za sutrašnji derbi protiv Hajduka. 

Dinamo će sutra na Maksimiru u okviru 29. kola dočekati Hajduk. Modri protiv ljutog rivala sebi ne smiju dozvoliti nikakav kiks, uzimajući u obzir da na tabeli zaostaju za Rijekom, a pred ovaj susret treneru Petevu je glavobolju zadao upravo Hodžić. 

"Perić je spreman, ali zato Hodžić ima problem. Povrijeđen je Henriquez, pa ako Armin ne bude mogao, morat ću da smislim neko drugo rješenje", kazao je Petev na konferenciji za medije.

O samoj utakmici je rekao: 

"To je najveći derbi, nadam se da će Dinamo igrati bolje. Sigurno neće biti lako, ali sve ovisi o nama. Nadam se da ćemo odigrati jako pametno", riječi su trenera aktuelnog hrvatskog prvaka. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Odsustvo Hodžića bi svakako predstavljalo veliki hendikep za Dinamo, budući da se radi o najboljem strijelcu kluba u ovoj sezoni. Dosad je bh. napadač u svim takmičenjima postigao 17 pogodaka, a tome je dodao i  dvije asistencije. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi