Glavobolje za Spallettija pred meč protiv Napolija

Veliki broj povrijeđenih fudbalera

Glavobolje za Spallettija pred meč protiv Napolija

Fudbaleri Napolija i Rome sutra će igrati veliki derbi 8. kola Serije A.

Trener rimske ekipe Luciano Spalletti našao se u velikim problemima sa povredama pred ovaj duel. Posljednje informacije iz Rima kažu da će ovaj meč propustiti Kevin Strootman i Bruno Peres koji su se nedavno povrijedili.

Nijedan od njih neće biti spreman za sutrašnji meč, pa će Spalletti imati velikih problema obzirom da mu na sredini terena nedostaje i Radja Nainggolan koji također nije poputno spreman, ali će možda biti uvršten u tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim njih, zbog povreda, sutrašnji meč će propustiti Antonio Rudiger, Maurio Rui i Thomas Vermaelen.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi