Gnjev navijača sve veći: Bonucci dobio suspenziju

Ne igra protiv Juventusa

Gnjev navijača sve veći: Bonucci dobio suspenziju

E. Čaušević

Ekipa Milana prolazi kroz veoma turbulentan period na početku nove sezone u italijanskoj Seriji A.

Rossoneri su jučerašnjim remijem pred domaćim navijačima protiv Genove nastavili niz bez pobjede, klupa Vincenza Montelle sve više se trener. Navijači na San Siru pokazali su svoje nezadovoljstvo jer su zvižducima ispratili svoje igrače na kraju meča. Sve je počelo sredinom prvog dijela meča kada je kapiten domaćih Leonardo Bonucci dobio crveni karton.

Bonucci je laktom udario jednog od protivničkih igrača, a sudija mu je dao direktan crveni karton. Ovaj defanzivac ljetos je stigao na San Siro kao veliko pojačanje iz Juventusa i odmah je dobio kapitensku traku. No, igre Bonuccija su daleko od onoga što su navijači ovog kluba očekivali.

Crvenim kartonom u jučerašnjoj utakmici pokazao je da je pod velikim pritiskom, a mnogi vjeruju da je namjerno "pocrvenio". Naime, Milan narednog vikenda igra protiv Juventusa i vjeruje se da je Bonucci želio propustiti duel protiv dojučerašnjeg kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko je to bio Bonucciju plan onda je uspio da ga ostvari. Naime, Disciplinska komisija Serije A objavila je danas da je zbog crvenog kartona Bonucci dobio dva meča suspenzije što znači da će propustiti utakmice protiv Chieva u srijedu i Juventusa u subotu na San Siru.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi