Goal.com: Džeko ili Ramos mijenjaju Lewandowskog

Ko će završiti u redovima Milionera?

Goal.com: Džeko ili Ramos mijenjaju Lewandowskog

Odlaskom Poljaka Roberta Lewandowskog u Bayern iz Munchena ostat će upražnjeni mjesto u napadu Borussie Dortmund. 

nogo je potencijalnih pojačanja koja bi Milioneri navodno mogli angažovati nakon odlaska Poljak, a najčešće spominjano je ime našeg Edina Džeke kojemu nije strano igranje u Bundesligi.

„Ime koje se najčešće veže za Borussiju Dortmund je ime Edina Džeke, bh. reprezentativca koji bi narednog ljeta mogao napustiti Manchester City. Dortmund je jedan od klubova koji prate razvoj situacije oko Džeke, ali da bi ga pridobili u utrci moraju pobijediti Inter iz Milana,“ navodi Goal.com.

„Edin Džeko savršeno poznaje Bundesligu, ali je pitanje može li se on uklopiti u sistem igre koji preferira Jurgen Klopp, u kojemu uvijek od napadača traži intezivna trka,“ kazao je Cristoph Metzelder bivši fudbaler ovog kluba.

Osim Džeke u užem krugu kanidata je Adrian Ramos jedan od najboljih napadača Herthe iz Berlina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.