Godin: Pobjeda je pobjeda, ali ovaj put gorkog ukusa
Foto: EPA

"Nadam se da je Costa u redu"

Godin: Pobjeda je pobjeda, ali ovaj put gorkog ukusa

E. Škorić

Atletico Madrid je nastavio seriju pobjeda i u gostima kod Getafea, no povreda Diega Coste zasjenila je trijumf Jorgandžija.

Costa je zabio drugi gol za Atletico u 84. minuti, te se zapucao u stativu i povrijedio. U prvi mah se povreda činilo daleko ozbiljnijom, no iz Atletica su ubrzo objavili kako je povreda lakše prirode.

"Ne znam koliko je loše, ali Diego ima rez oko tibije. Nadam se da je to sve", izjavio je strijelac prvog gola za crveno-bijele Diego Godin, dodavši:

"Getafe je težak protivnik, ali važno je da smo zadržali veliku razliku u odnosu na Real i Barcelonu. Pobjeda je pobjeda, ali ima gorak ukus zbog povrede Diega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.