Godin presudio Tottenhamu u Melbourneu
Foto: EPA

Atletico slavio sa 1:0

Godin presudio Tottenhamu u Melbourneu

Atletico Madrid je u današnjoj utakmici International Champions Cupa u Melbourneu minimalno savladao Tottenham rezultatom 1:0.

Jedini pogodak na utakmici djelo je Diega Godina, koji je u 40. minuti matirao Michela Vorma za pobjedu viceprvaka Evrope.

Vrijedi istaći da je Tottenham ponovo nastupio u kombinovanom sastavu u kojem je svoje mjesto našlo nekoliko mladih fudbalera, dok je slična situacija bila i u Atletico Madridu koji je ipak ozbiljnije pristupio ovom meču i napravio svega tri izmjene, naspram devet Tottenhamovih.

Za klub iz Madrida je od prve minute igrao novajlija Šime Vrsaljko, koji je odigrao svih 90 minuta.

Potražite više informacija na temu La Liga:


0-1 Diego Godín Goal HD - Tottenham 0-1... by fantasticfootball

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi